top of page

Subotica – Omladinska zadruga Bulevar | Studentske i omladinske zadruge – Subotica

Omladinska i studentska zadruga u Subotica, Omladinska i studentska zadruga - Subotica - Bulevar, omladinska i studentska zadruga Subotica

Omladinska zadruga – grad Subotica

 

Omladinska zadruga Bulevar – Subotica, u gradu Subotici nudi brz i kompletan servis poslodavcima za sve profile radnika.

Omladinska i studentska zadruga u Subotici, takođe ima postojanu ponudu velikog broja poslova koje zadrugari svakodnevno uspešno izvršavaju. Tipovi poslovu su različiti, od manuelnih i fizičkih poslova do visoko intelektualnih poslova.

Kod omladinskih i studentskih zadruga u Subotici, omladinska zadruga Bulevar ima najbolje razvijenu mrežu studenata i nezaposlenih lica, koje poslodavac možete obezbediti u roku od 2-3 sata.

Omladinske i studentske zadruge u Subotici posluju po principu “hitnog servisa”, gde na telefonski poziv možete obezbediti studente i omladinu za privremene i povremene poslove.

Subotica je najseverniji grad u Republici Srbiji, drugi po broju stanovnika u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini. Po popisu iz 2002. godine ima 99.471 stanovnika. Nalazi se na 10 km udaljenosti od granice Srbije sa Mađarskom, na severnoj širini od 46°5'55" i istočnoj dužini od 19°39'47". Administrativni je centar Severnobačkog okruga.

Pozovite nas odmah i ugovorite rad studenata i omladine u Vašem gradu.