top of page
aaaa.jpg

Kreni u potragu, izaberi odgovarajući

posao preko zadruge!

NAJPOPULARNIJA OMLADINSKA ZADRUGA U SRBIJI!

Bilo da tražite privremene i povremene poslove, dodatnu zaradu tokom studija, angažovanje na duži vremenski period ili želite da napravite prve korake u struci - Omladinska zadruga Bulevar sarađuje sa preko 600 poslodavaca i svakog dana objavljuje nove oglase za posao i zapošljava svoje članove.

Budi u toku i ne propusti priliku da se zaposliš i stekneš željene veštine i iskustvo. 

Zaposli se preko zadruge!

Budi u toku sa novim poslovima!

...

LIDER U ZAPOŠLJAVANJU MLADIH!
AKTUELNI OGLASI ZA POSAO SVAKOG DANA

Oglasi za posao

...dok tragaš za idealnim poslom u svojoj struci, okušaj se u Omladinskoj zadruzi Bulevar. Možeš pronaći idealan dodatni posao, idealan studentski posao pa čak i svoju savršenu priliku!

 

Pošalji nam svoju biografiju i upiši se u našu bazu kako bismo stupili u kontakt kada budemo imali ponude za posao u skladu sa tvojim kvalifikacijama i sprektrom interesovanja. Prijavi se

 

Ponuda poslova preko omladinske i studentske zadruge se svakodnevno menja, imamo zahteve za različite profile radnika na teritoriji Srbije. U ponudi su sezonski poslovi u turizmu, građevinarstvu, ugostiteljstvu,  logistici, trgovini i uslugama, marketingu i medijskoj produkciji, promocijama, sajmovima i prezentacijama, državnoj upravi, industriji, administraciji itd.

Poslovi preko zadruge

 

mailing lista
bottom of page