top of page

Dobrodoslica u BULEVAR omladinsku i studentsku zadrugu, privremeno i povremeno zaposljavanje


Dobrodosli na sajt www.poslovi-omladinska-zadruga.com, omladinske zadruge BULEVAR.

BULEVAR omladinska i studentska zadruga je jedna od najpouzdanijih firmi za regrutovanje radnika, pružanje usluge trazenja i odabira kadrova za poslovanje, trazenje i odabir domacih kadrova, hr konsalting.

BULEVAR omladinska i studentska zadruga, pruža usluge selekcije kadrova za rad u preduzećima, kompanijama i organizacijama u svakom segmentu poslovanja, neprofitnom, kao i drzavnom sektoru.

Primarne aktivnosti zadruge su regrutovanje, traženje i odabir kadrova za stalni i privremeni rad, i njihovo zapošljavanje tj. upućivanje na rad kod poslodavaca kojima su radnici potrebni.

BULEVAR omladinska i studentska zadruga nudi sledeći spektar povezanih usluga koje uključuju traženje i upućivanje kadrova (angažovanje preko omladinske zadruge, ustupanje/iznajmljivanje radnika); angažovanje kadrova iz Vaše firme eksterno putem naših usluga -preuzimanja radnika/outstaffing-a, kao i pomoć pri uspešnom rasporedu kadrova na odredjeni vremenski period.

Naše konkurentske prednosti su:

  • izvršenje radnih zadataka na vreme;

  • dva tipa ugovora po želji klijenta (ugovor o obavljanju privremenih i povremenih poslova preko omladinske zadruge, ugovori o radu - stalni radni odnos -odredjeno);

  • posebni pristup svakom klijentu-poslodavcu.

Omladinsko-studentski servis BULEVAR , pronalazi vrlo pažljiv i odgovoran način da izaberete aplikante za svaki konkurs! Naš glavni zadatak je da odaberete pravi kadar za vašu firmu i zbog toga praktikujemo individualni pristup pri odabiru kandidata za svaki konkurs.

Bulevar -HR usluge i Bulevar -omladinska zadruga proces zapošljavanja čini kvalitetnijim kroz uslugu koju pružamo i to je posao koji radimo sa zadovoljstvom! Mi radimo za vaš komfor!

Relokacija ljudskih resursa

BULEVAR- omladinska zadruga i HR agencija su optimalan i fleksibilan pružalac usluga relokacije ljudskih resursa na bilo koji sektor rada ili mesto zaposljavanja.

Za više informacija u vezi saradnje, kontaktirajte nas.

Oglas za posao

Prijava za posao

Očekuj naš poziv uskoro.

Hvala na prijavi. Očekujte uskoro naš poziv.

Prijava za posao
bottom of page