top of page

Agent korisničke podrške | Oglasi za posao, Beograd


Agent korisničke podrške, Omladinska zadruga Bulevar, Poslovi, Oglasi za posao, Beograd
Poslovi u Beogradu, Agent korisničke podrške, Oglasi za posao, Beograd

Omladinska zadruga Bulevar ima najveću ponudu poslova za studente i nezaposlena lica. Preko omladinske zadruge možete pronaći oglas za posao u svim gradovima R. Srbije i to: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Kraljevo, Čačak i ostale velike gradove u Srbiji. Za poslodavca iz Beograda tražimo studente za obavljanje privremenih i povremenih poslova na radnom mestu:


Agent korisničke podrške

Mesto: Beograd


-Tečno govoriš neki strani jezik? Želiš da svakodnevno komuniciraš sa ljudima iz drugih zemalja i vremenom unapredis svoje znanje stranog jezika? Voliš da pomažeš i rešavaš različite probleme? Možda baš tebe tražimo! PRIJAVI SE ZA POZICIJU AGENTA KORISNIČKE PODRŠKE NA STRANOM JEZIKU!


Opis posla:

-Potrebni studenti do 26 godina za rad u call centru -Imamo porebu za zapošljavanjem mladih ljudi koji govore strane jezike - nemački, francuski i španski jezik

-U pitanju je angažovanje na duži vremenski period. Studentima možemo izaći u susret i sa part time angažovanjem.


Uslovi rada:

-Da kandidat poseduje fluentnost na nekom stranom jeziku (C1, C2 nivo)

-Da se dobro snalazi u radu na računaru

-Da je druželjubiv i komunikativan

-Da ima sposobnost da zadrži pozitivan stav i u radu pod pritiskom

-Da poseduje veštine aktivnog slušanja


Mi smo kompanija koja se bavi korisničkim iskustvom. Sarađemo sa klijentima iz različitih oblasti, kao što su modna industrija, bankarstvo, brza pošta, bela tehnika. Naši agenti korisničke podrške učestvuju u pružanju pomoći korisnicima usluga i proizvoda naših klijenata, odgovaraju na njihove potrebe, probleme, žalbe putem platforme, telefona, mejla. Takođe su zaduženi za upravljanje procesima i obavljanje administrativnih zadataka koji proizilaze iz upita za pružanje korisničke podrške uz brzinu i kvalitet pružene usluge, a u skladu sa ciljevima kompanije.


Kao zaposleni , imaćeš mogućnost da aktivno koristiš strani jezik, da radiš sa fantastičnim ljudima i da se lično i profesionalno razvijaš. Nudimo ugodnu radnu atmosferu sa prijateljskim i podržavajućim radnim okruženjem, kompetitivne uslove zaposlenja i benefite poput događaja za zaposlene i plaćenih obuka.


Kako je organizovano radno vreme?

Podršku našem klijentima pružamo tokom cele nedelje, a tvoje radno vreme bilo bi organizovano u smenama 5 dana nedeljno, dok se ostala dva dana odmaraš i uživaš u aktivnostima van posla. Nama je veoma bitan balans poslovnog i privatnog života, tako da smatramo da posao ne treba nositi kući, samim tim se nakon radnog vremena od tebe očekuje da se posvetiš stvarima koje su samo tebi važne!


Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti Omladinskoj zadruzi na sledeće načine:

Ličnim dolaskom na adresu: Kneginje Zorke 5, Beograd - Vračar

Birčaninova 42, Beograd- Savski venac


Telefonom:

060/6001655


Email-om:

poslati CV na poslovi@ozbulevar.rs

Oglas za posao

Prijava za posao

Očekuj naš poziv uskoro.

Hvala na prijavi. Očekujte uskoro naš poziv.

Prijava za posao
bottom of page