top of page

Blog 119. Kursevi za Dž, odmah i željenim tempomDanas bih želela da vam otkrijem par kurseva prestižnih univerziteta širom sveta koje možete odmah započeti i pohađati ih svojim ritmom učenja. Kurseve možete da pohađate i slušate kad imate vremena, kada ste raspoloženi, na kompjuteru ili preko telefona, ograničenje je samo vaša želja i internet konekcija. Sledeći kursevi su vrlo korisni za svaku struku, jer će vas naučiti da budete bolji u onome što radite i uslugama koje pružate. Da ne govorimo o tome koliko mogu doprineti vašem CV-ju i znanju, a sve to je udaljeno od vas samo jedan klik.


Da vam prvo osvežim pamćenje. MOOC kursevi za DŽ, što bi značilo MASSIVE OPEN ONLINE COURSE su besplatni i otvoreni kursevi koji podržavaju besplatno učenje i nude predavanja prestižnih svetskih univerziteta u udobnosti vašeg doma ili ponekad sedišta autobusa (ne znam gde volite da učite). Kažem autobusa, zato što je MOOC platforma, koja se meni najviše dopala razvila i aplikaciju za smart telefone, te možete pratiti kurs i preko mobilnog.


Naravno, da biste počeli pohađanje kursa morate napraviti svoj profil što iziskuje par minuta. Pohađanje kurseva je besplatno i jedino ako želite diplomu na kraju kursa, plaćate simboličnu cifru koja se uglavnom kreće od oko 50 dolara, što je za takve kurseve veoma povoljno, a znanje koje dobijete nemerljivo.


Sami istražite bogatstvo ponude MOOC kurseva, a za vas sam ovom prilikom izdvojila kurseve, sa meni omiljene MOOC platforme Coursera, koji će pospešiti vaš put u izgradnji željene karijere i dati vam opšta i neophodna znanja sa kojima ćete biti ispred mnogih na konkurentnom tržištu znanja i rada. Dati kursevi imaju datume početka, ali možete da započnete kad god želite posle naznačenog datuma i kurs kreće od početka i vašim ritmom učenja.IZVOR: www.portalmladi.com

Oglas za posao

Prijava za posao

Očekuj naš poziv uskoro.

Hvala na prijavi. Očekujte uskoro naš poziv.

Prijava za posao
bottom of page