Pančevo – Omladinska zadruga Bulevar | Studentske i omladinske zadruge – Pančevo

Omladinska i studentska zadruga u Kragujevcu, Omladinska i studentska zadruga - Kragujevac - Bulevar, omladinska i studentska zadruga Kragujevac

Omladinska zadruga – grad Pančevo​​

Omladinska zadruga Bulevar – Pančevo, u gradu Pančevo nudi brz i kompletan servis poslodavcima za sve profile radnika.

Omladinska i studentska zadruga u Pančevu, takođe ima postojanu ponudu velikog broja poslova koje zadrugari svakodnevno uspešno izvršavaju. Tipovi poslovu su različiti, od manuelnih i fizičkih poslova do visoko intelektualnih poslova.

Kod omladinskih i studentskih zadruga u Pančevu, omladinska zadruga Bulevar ima najbolje razvijenu mrežu studenata i nezaposlenih lica, koje poslodavac možete obezbediti u roku od 2-3 sata.

Omladinske i studentske zadruge u gradu Pančevu posluju po principu “hitnog servisa”, gde na telefonski poziv možete obezbediti studente i omladinu za privremene i povremene poslove.

Pančevo je mesto u Banatu, na Tamišu. Teritorijalno gledano, Pančevo je sedište istoimene opštine kao i Južno-Banatskog okruga (Vojvodina, Srbija). U samom gradu živi 76.654 ljudi, na području opštine 130.280. Zajedno sa prigradskim naseljem Starčevo grad Pančevo po poslednjem popisu iz 2002. godine