top of page

Kragujevac – Omladinska zadruga Bulevar | Studentske i omladinske zadruge – Kragujevac

Omladinska i studentska zadruga u Kragujevcu, Omladinska i studentska zadruga - Kragujevac - Bulevar, omladinska i studentska zadruga Kragujevac

Omladinska zadruga – grad Kragujevac​​

 

Omladinska zadruga Bulevar – Kragujevac, u gradu Kragujevac nudi brz i kompletan servis poslodavcima za sve profile radnika.

Omladinska i studentska zadruga u Kragujevcu, takođe ima postojanu ponudu velikog broja poslova koje zadrugari svakodnevno uspešno izvršavaju. Tipovi poslovu su različiti, od manuelnih i fizičkih poslova do visoko intelektualnih poslova.

Kod omladinskih i studentskih zadruga u Kragujevcu, omladinska zadruga Bulevar ima najbolje razvijenu mrežu studenata i nezaposlenih lica, koje poslodavac možete obezbediti u roku od 2-3 sata.

Omladinske i studentske zadruge u gradu Kragujevac posluju po principu “hitnog servisa”, gde na telefonski poziv možete obezbediti studente i omladinu za privremene i povremene poslove.

Kragujevac je sa 179.417 stanovnika na teritoriji grada, prema popisu iz 2011, i 150.835 u samom gradskom naselju četvrti grad po veličini u Srbiji (ne računajući Kosovo i Metohiju), i sedište Šumadijskog okruga, a nalazi se oko 120 kilometara južno od Beograda. Kragujevac je značajan privredni, kulturni, obrazovni i zdravstveni centar Šumadije, Pomoravlja i susednih regiona. Makroregionalni je centar za regione: Čačka, Kraljeva, Užica, Jagodine, Kruševca, Smedereva, Požarevca i severnog Kosova.

<