top of page

9 razloga da upišete najbolji fakultet


Beograd, Omladinska Zadruga, Omladinske zadruge, studiraj, radi, zaradi, najbolji fakultet

Studiranjem postajete deo društevene intelektualne elite. Lično se usavršavate i postajete motor razvoja u svojoj struci, okruženju i društvenoj zajednici. Pored odabira vrste studiranja, od važnosti je i kome ukazujete poverenje na putu vašeg edukativnog usavršavanja.

9 razloga zbog kojih treba upisati fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije (MEF)

1. Akreditovani programi za sva tri nivoa studija:

Osnovne akademske studije

Master akademske studije

Doktorske akademske studije

MEF diploma je priznata u celom svetu!

2. Akreditovani studijski programi:

Menadžment Ekonomija Finansije Informacione tehnologije

3. Predavanja i vežbe u malim grupama garantuju ličnu interakciju sa profesorima i studentima. Neke veštine, kao što su komunikacija, liderstvo i etika se mnogo efikasnije razvijaju uz dvosmernu interakciju između studenata i profesora. Konsultativna, vikend nastava i nastava na daljinu za zaposlene.

4. Mentorski rad – jedinstven savremen pristup stručnog profesorskog kadra upotpunjen organizovanom praksom (virtuelno mef preduzeće, naučne konferencije, gostujuća predavanja, radionice, istraživački centri) . Svi predmeti se uče od strane visoko kvalifikovanih profesora sa bogatim praktičnim iskustvom u svojim oblastima. Profesori rade sa studentima na individualnom nivou i kreiraju interaktivno okruženje za učenje. Nastavni procesi se odvijaju uz aktivno učešće studenata u rešavanju primera iz života I prakse.

5. Savremen nastavni program:

– multidisciplinarni – interaktivna nastava – najsavremenija domaća i strana literatura na poklon studentima mef fakulteta – snimljena internet predavanja

6. Zahvaljujući saradnji sa tržištem rada, nacionalnom službom za zapošljavanje, asocijacijom srpskih menadžera, brojnim privrednim subjektima i drugim institucijama, studente fakulteta čeka siguran posao i uspešna karijera.

7. Bogat i zanimljiv studentski društveni život: MEF putovanja, MEF sport, MEF klub, studentski parlament…

8. Obezbeđujemo brojne pogodnosti pri upisu, kao i tokom perioda studiranja:

– besplatna prijava i zakazivanje prijemnog – stipendije za najbolje studente – specijalan popust od 20% na cenu školarine – plaćanje školarine na 10 mesečnih rata bez kamate – 50% popusta na školarinu za drugog člana porodice – besplatna školarina za trećeg člana porodice – odobrava se popust od 10% na cenu školarine pri uplati celokupnog iznosa prilikom upisa – bez dodatnih troškova – literature, prijave ispita i overe semestra ulaze u cenu školarine

9. Priznavanje ispita i mogućnost prelaska sa drugih fakulteta i viših škola tokom cele godine!

Za detaljnije informacije zakaži razgovor u poslovnici omladinske zadruge!

Oglas za posao

Prijava za posao

Očekuj naš poziv uskoro.

Hvala na prijavi. Očekujte uskoro naš poziv.

Prijava za posao
bottom of page