top of page

Mladenovac – Omladinska zadruga Bulevar | Studentske i omladinske zadruge – Mladenovac

Omladinska i studentska zadruga u Mladenovcu, Omladinska i studentska zadruga - Mladenovac - Bulevar, omladinska i studentska zadruga Mladenovac

Omladinska zadruga – opština Mladenovac

 

Omladinska zadruga Bulevar – Mladenovac, na opštini Mladenovac nudi brz i kompletan servis poslodavcima za sve profile radnika.

Omladinska i studentska zadruga u Mladenovcu, takođe ima postojanu ponudu velikog broja poslova koje zadrugari svakodnevno uspešno izvršavaju. Tipovi poslovu su različiti, od manuelnih i fizičkih poslova do visoko intelektualnih poslova.

Kod omladinskih i studentskih zadruga u Mladenovcu, omladinska zadruga Bulevar ima najbolje razvijenu mrežu studenata i nezaposlenih lica, koje poslodavac možete obezbediti u roku od 2-3 sata.

Omladinske i studentske zadruge na opštini Mladenovac posluju po principu “hitnog servisa”, gde na telefonski poziv možete obezbediti studente i omladinu za privremene i povremene poslove.

Opština Mladenovac je gradska opština Grada Beograda. Zauzima površinu od 33.904 ha, na kojoj živi 53.906 stanovnika. Po legendi, postanak imena se vezuje za izvesnog Mladena koji se sa svoja dva brata naselio u ovaj opusteli kraj posle Kosovskog boja. Braća su se razišla, a mesto gde se naselio Mladen nazvano je Mladenovac. Prvi zvanični podaci o naselju na ovom području spominju se u turskom popisu stanovništva iz 1528. U sastavu beogradskih opština je od 1971.

Dan opštine je 2. avgust, dan kada je Mladenovac 1893. proglašen za varoš.

Pozovite nas odmah i ugovorite rad studenata i omladine u Vašoj opštini.