top of page

Karaburma – Omladinska zadruga Bulevar | Studentske i omladinske zadruge – Karaburma


Omladinska zadruga – naselje Karaburma

 

Omladinska zadruga Bulevar – Karaburma, u naselju Karaburma nudi brz i kompletan servis poslodavcima za sve profile radnika.

Omladinska i studentska zadruga u naselju Karaburma​, takođe ima postojanu ponudu velikog broja poslova koje zadrugari svakodnevno uspešno izvršavaju. Tipovi poslovu su različiti, od manuelnih i fizičkih poslova do visoko intelektualnih poslova.

Kod omladinskih i studentskih zadruga na ​Karaburmi, omladinska zadruga Bulevar ima najbolje razvijenu mrežu studenata i nezaposlenih lica, koje poslodavac možete obezbediti u roku od 2-3 sata.

Omladinske i studentske zadruge na Karaburmi ​u posluju po principu “hitnog servisa”, gde na telefonski poziv možete obezbediti studente i omladinu za privremene i povremene poslove.

Karaburma je beogradsko naselje u gradskoj opštini Palilula, u severoistočnom delu Beograda. Prostire se duž severne padine brda Zvezdara, desne obale Dunava i leve obale Mirijevskog potoka. Karaburma je još poznata i po OFK Beogradu, čiji se stadion nalazi kod Bogoslovskog fakulteta.

Pozovite nas odmah i ugovorite rad studenata i omladine u Vašem naselju.