Leskovac – Omladinska zadruga Bulevar | Studentske i omladinske zadruge – Leskovac

Omladinska i studentska zadruga u Leskovcu, Omladinska i studentska zadruga - Leskovac - Bulevar, omladinska i studentska zadruga Leskovac

Omladinska zadruga – grad Leskovac​​

Omladinska zadruga Bulevar – Leskovac, u gradu Leskovac nudi brz i kompletan servis poslodavcima za sve profile radnika.

Omladinska i studentska zadruga u Leskovcu, takođe ima postojanu ponudu velikog broja poslova koje zadrugari svakodnevno uspešno izvršavaju. Tipovi poslovu su različiti, od manuelnih i fizičkih poslova do visoko intelektualnih poslova.

Kod omladinskih i studentskih zadruga u gradu Leskovac, omladinska zadruga Bulevar ima najbolje razvijenu mrežu studenata i nezaposlenih lica, koje poslodavac možete obezbediti u roku od 2-3 sata.

Omladinske i studentske zadruge u gradu Leskovac posluju po principu “hitnog servisa”, gde na telefonski poziv možete obezbediti studente i omladinu za privremene i povremene poslove.

Leskovac je administrativni centar Jablaničkog okruga. Status grada dobio je 2007. godine. Grad se nalazi u Leskovačkoj kotlini, poznatoj po srpskom petorečju. Prema popisu iz 2011, u samom Leskovcu živelo je 60.288 stanovnika, dok je u opštini živelo 144.206 stanovnika. Naselje datira još iz doba Rimskog carstva. Srednjovekovni naziv naselja je Glubočica (stsrp. Glьbočica, od stsl. glọbokъ — „dubok”), pa Dubočica. Ime Leskovac grad je dobio po šumama leske (stsl.lěska) tj. lešnika.