top of page

Kraljevo – Omladinska zadruga Bulevar | Studentske i omladinske zadruge – Kraljevo

Omladinska i studentska zadruga u Kraljevu, Omladinska i studentska zadruga - Kraljevo - Bulevar, omladinska i studentska zadruga Kraljevo

Omladinska zadruga – grad Kraljevo

 

Omladinska zadruga Bulevar – Kraljevo, u gradu Kraljevu nudi brz i kompletan servis poslodavcima za sve profile radnika.

Omladinska i studentska zadruga u Kraljevu, takođe ima postojanu ponudu velikog broja poslova koje zadrugari svakodnevno uspešno izvršavaju. Tipovi poslovu su različiti, od manuelnih i fizičkih poslova do visoko intelektualnih poslova.

Kod omladinskih i studentskih zadruga u Kraljevu, omladinska zadruga Bulevar ima najbolje razvijenu mrežu studenata i nezaposlenih lica, koje poslodavac možete obezbediti u roku od 2-3 sata.

Omladinske i studentske zadruge u Kraljevu posluju po principu “hitnog servisa”, gde na telefonski poziv možete obezbediti studente i omladinu za privremene i povremene poslove.

Kraljevo je grad u Srbiji u Raškom okrugu. Prema popisu iz 2011. bilo je 64.175 stanovnika (prema popisu iz 2002. bilo je 57.411 stanovnika). Kraljevo se nalazi na trima rekama: Ibar, Zapadna Morava i Ribnica.

Opština ima 124.554 stanovnika. Gradsko područje Kraljeva čini naselje Kraljevo i još 15 naselja: Adrani, Čibukovac, Grdica, Jarčujak, Konarevo, Mataruge, Mataruška Banja, Metikoš, Ratina, Ribnica, Vitanovac, Vrba, Zaklopača i Žiča Tavnik .