top of page

Blog 21. Kako da lakše napredujete na poslu

Jedna od težnji svakog zaposlenog, pored stavke da zadrži posao, je da napreduje. Napredovanje do određene tačke, najčešće, ne stiže toliko brzo, ali predstavljamo nekoliko

saveta pomoću kojih možete ubrzati postizanje uspeha na radnom mestu.

Budite tačni Šefovi najviše cene tačnost! Bez obzira na to što radno vreme počinje, na primer, u 09.00, dođite 15 minuta ranije. Tih 15 minuta vam, zaista, može pomoći, jer ostavlja samo pozitivan utisak o vama. Ovim činom pokazujete, takođe, koliko vam je posao važan i ostavlja utisak da znate da upravljate svojim vremenom.

Preuzmite odgovornost Pod ovim se direktno misli na prebacivanje krivice na kolegu ili koleginicu. Koliko svesno prihvatate I slavite uspehe, toliko svesno morate pristupiti činjenici da ste pogrešili I doživeli neuspeh. To vas u očima šefova čini pouzdanim I zrelim.

Predstavite nove ideje Ako imate bilo kakve predloge, koji mogu da poboljšaju rad vašeg tima ili čitave kompanije, iznesite ih! Istaknite svoju kreativnost I inovativnost. Time ćete pokazati da možete još više od onoga što trenutno radite. Strpljen spašen!

Izgledajte dobro Nikad ne ostavljajte utisak kao da ste upravo izašli iz kreveta. Dogodiće se i to nekad, naravno, ali pokušajte da izbegavate takav scenario. Odvojite svako jutro dovoljno vremena za osvežavajuće tuširanje, odabir primerene odevne kombinacije i zdrav doručak.

Izbegavajte spletke Interakcija na radnom mestu itekako je poželjna, ali nikako ako izgleda kao epizoda "Igre prestola" - puna spletki i kalkulisanja!

Pogledajte aktuelne oglase za posao OVDE.

Kommentare


Oglas za posao

Prijava za posao

Očekuj naš poziv uskoro.

Hvala na prijavi. Očekujte uskoro naš poziv.

Prijava za posao
bottom of page